اقدام عجیب شهرداری لالی استان خوزستان
اداره برق شهرستان لالی که برق شهرداری این شهر را به علت بدهی بیش از حد قطع کرده بود، با واکنشی متفاوت و عجیب این نهاد روبه رو شد.
شهرداری لالی در پاسخ به قطع شدن برق این اداره از سوی اداره برق در اقدامی عجیب دو کامیون خاک جلوی درب اداره برق ریخت تا درب این اداره را گل گرفته باشد!
چندی پیش خبری غیرقابل باوری در ایرانشهر منتشر شد که بیشتر به شوخی شبیه بود تا واقعیت اما متاسفانه واقعیت داشت. بعد از ماجرای عجیب شهرستان ایرانهشر در ایجاد خاکریز جلوی اداره برق این شهر و اردوکشی خیابانی و درگیری های شدید لفظی در این شهر این بار نیز شاهد دومین برخورد از این نوع در شهر لالی از توابع استان خوزستان بوده ایم.
به گزارش برق نیوز، اداره برق شهرستان لالی که برق شهرداری این شهر را به دلیل بدهی بیش از حد قطع کرده بود با واکنشی متفاوت و عجیب از سوی این نهاد روبه رو شد.
شهرداری لالی در پاسخ به قطع شدن برق این اداره از سوی اداره برق در اقدامی عجیب دو کامیون خاک جلوی درب اداره برق ریخت تا درب این اداره را گل گرفته باشد!
این رفتار شهرداری که از سوی مردم این شهر نیز ثبت و ضبط شده بود در شبکه های اجتماعی دست به دست چرخید و موجبات انبساط خاطر هموطنانمان را در ایام نوروز فراهم کرد.
علی کریمی در زادگاه پدری/عکس
علی کریمی در ادامه انتشار عکس هایی از زادگاه پدری در اینستاگرام، عکس زیر را بی هیچ توضیحی منتشر کرده است.
جوان مهاجر ایرانی در آستانه مرگ در استرالیا
یک جوان 25 ساله مهاجر ایرانی پس از حدود 40 روز اعتصاب غذا در بیمارستانی در شهر پرت مرکز ایالت استرالیای غربی در کشور استرالیا در آستانه مرگ قرار گرفت.
به گزارش ایرنا، رادیو ای.بی.سی استرالیا روز جمعه اعلام کرد این مهاجر ایرانی پس از اعتصاب غذا، از دهم مارس (20 اسفند سال 93) برای تحت نظارت قرار داشتن از بازداشتگاه یونگا هیل به یک بیمارستان شهر پرت منتقل شده است.
بنا بر این گزارش، این جوان ایرانی با افزایش سختگیری های دولت استرالیا برای مهاجران غیرقانونی برای 38 روز از خوردن غذا امتناع کرده است و پزشکان معتقدند اگر وی به اعتصاب خود ادامه دهد، احتمال مرگ این جوان ایرانی می رود.
س.ح سال 2009 با سیاه نمایی غربی ها از ایران، با آرزوی سفر به استرالیا و زندگی در این کشور به صورت غیرقانونی عازم استرالیا شد و از آن سال تا کنون در بازداشتگاه یونگا هیل و بازداشتگاهی در سیدنی نگهداری شده است.
وزارت امور خارجه ایران چندی پیش اعلام کرد انسان های سودجو، جوانان ما را اغفال می کنند و با بهشت نمایی کشورهایی مانند استرالیا آنان را در دام انداخته و تلاش دارند به صورت غیرقانونی به خارج از کشور ببرند.
حسن قشقاوی، معاون کنسولی مجلس و امور ایرانیان وزیر امور خارجه نیز اخیرا در خصوص پیامدهای سفر پناهجویان ایرانی به استرالیا هشدار داد و گفت که ایران پیگیر مسئله ایرانیان پناهجو بوده، اما کانبرا تاکید دارد مهاجران ایرانی به استرالیا سفر نکنند.
وی تاکید دارد ایران به مقامات استرالیا اعلام کرده است سیاست دولت محافظه کار این کشور مانند سیاست دولت کانادا درقبال پناهجویان و مهاجران سختگیرانه است و اینگونه مهاجرت ها ناشی از تبلیغات ایران هراسانه غرب است که از ایران سیاه نمایی و از خارج بهشت نمایی می کنند.
قشقاوی گفته است مذاکرات کنسولی ایران با دولت استرالیا در این باره ادامه دارد و ممکن است وی سفری به این کشور انجام دهد یا همتای استرالیایی اش به زودی به تهران بیاید.
این در حالی است که قرار است جولی بیشاپ، وزیر امور خارجه استرالیا ماه جاری میلادی به ایران سفر کند و این سفر مورد توجه رسانه های استرالیا نیز قرار گرفته است.
مشکل مهاجران و پناهجویان ایرانی نیز ممکن است در مذاکرات جولی بیشاپ و محمدجواد ظریف، وزیران امور خارجه استرالیا و ایران، مطرح شود.
جشنواره مجسمه های بازیافتی در ساحل منطقه آزاد انزلی برگزار شد
جشنواره مجسمه های بازیافتی با هدف فرهنگسازی برای مدیریت بهینه پسماند با مشارکت هنرمندان عرصه هنرهای تجسمی و گردشگران در ساحل منطقه آزاد انزلی برگزار شد .
به گزارش ایرنا، در این آئین زیست محیطی علیرضا شکورپور و میلاد صدیق از هنرمندان انزلی به علاقه مندان آموزش دادند که چگونه می توان به جای رها کردن بطری های پلاستیکی در دل طبیعت، از آنها مجسمه های زیبا ساخت.
شکورپور عروسک ساز و کارگردان نمایش های عروسکی با کمک چند علاقه مند آدمکی زباله ای را بر ساحل خوابانده بود تا به مردم هشدار دهد که آلودگی طبیعت، نیستی انسان را همراه خواهد داشت.
میلاد صدیق، هنرمند عرصه گرافیک و شعر نیز همراه با یکی دو هنرآموز با بطری های آب معدنی و نوارهای پلاستیکی بزی که نماد سال 1394 است، ساخته بودند که با چشم به آبی بیکران خزر گویا میل دریایی شدن داشت.
آنها با حوصله کودکان و نوجوانان و حتی بزرگسالان علاقه مند را برای ساخت مجسمه های بازیافتی و مجسمه های شنی راهنمایی می کردند.
سحر اخوان، هنرمند عرصه هنرهای تجسمی، کودکان حاضر را برای ساخت نماد منطقه آزاد از ماسه و ظروف بازیافتی هدایت می کرد.
در پایان بخشی از ساحل به جای زباله به مجسمه های رنگارنگ اسب بالدار، بز، آدمک های پلاستیکی، موش کور، هواپیمای پلاستیکی از بطری و مواد بازیافتی و همچنین مجسمه های شنی ماهی و آفتاب پرست و گل و پرنده که جاذبه ای برای گردشگرانی بود که در کنار آنها عکس یادگاری می گرفتند آراسته شد و به سازندگان مجسمه ها نیز جوایزی از سوی سازمان منطقه آزاد انزلی اهداء شد.
***************
تیپ برادر روحانی در لوزان (مشرق)