به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، نیروهای ارتش سوریه در ادامه عملیات خود در استان «دیر الزور»، واقع در شرق سوریه موفق شدند، در مناطق تحت تصرف گروه تروریستی تکفیری «داعش» `پیشروی کنند.
یک منبع میدانی سوری دراین باره گفت، در جریان درگیریهای رخ داده میان ارتش سوریه و عناصر تکفیری داعش اطراف فرودگاه نظامی دیرالزور دهها تروریست داعشی به هلاکت رسیدند که در میان آنها تروریستهای معروفی مانند «غسان ناصر الحمدان»، از سرکردگان داعش در منطقه «المو حسن» و «منصور جابر سلمان» شناسایی شدند.
همچنین یگانهای دیگر ارتش سوریه حملات تروریستهای داعشی به شهرک آزاد شده «البغیله» و مقر لشکر (137) ارتش سوریه در دیرالزور را دفع کرده و دهها تروریست را به هلاکت رساندند.
همچنین در میان کشتههای این درگیریها زنان تکفیری داعش نیز مشاهده میشدند که کمربندهای انفجاری به خود بسته بودند.
از سوی دیگر، درگیری بین نیروهای ارتش سوریه با عناصر داعش در کویهای مختلف شهر دیرالزور هلاکت 30 تکفیری داعشی را درپی داشت که در میان آنها تروریستهایی با تابعیتهای عراقی، مصری و کویتی مشاهده شدند.
در این درگیریها نیروهای ارتش سوریه سامانه شلیک موشک داعش در کوی «الجبیله» را هم منهدم کردند.
در همین راستا نیروهای ارتش سوریه با همکاری مبارزان عشیره «الشعیطات» حملات داعش علیه میدان نفتی «التیم» و انبار ذخایر تسلیحات نظامی ارتش سوریه در گذرگاه «البغیله» را دفع کرده و تروریستهای داعشی را به هلاکت رساندند.
از شهر دیرالزور نیز خبر میرسد که پس از قطعی دو روزه برق در مناطق الجوره، البغیله و الرواد دردیرالزور در اثرحمله داعش ، برق این مناطق بار دیگر وصل شد.
همچنین منابع نزدیک به گروه تروریستی تکفیری داعش از انتشار بیماریهای پوستی از جمله بیماری «گال» میان عناصر این گروه در استان دیر الزور خبر میدهند. بیماری گال در اثر هجوم نوعی انگل بسیار ریز، 8 پا و خارشآور به بدن، ایجاد میشود که در زیر پوست پنهان و سبب ایجاد خارش شدید در پوست میشوند. این خارش شبها به مراتب شدت بیشتری پیدا میکند.
نکته مهم در بیماری پوستی گال نحوه انتقال آن است که گفته شده، انتقال این بیماری تنها با برخورد مستقیم بدن به بدن امکان پذیر است، بنابراین برای انتقال این بیماری بطور حتم برخورد فیزیکی باید صورت گیرد، به همین دلیل گال در جوانانی که زندگی جنسی فعالتری دارند، بیشتر شایع است و بالطبع شیوع آن میان عناصر داعش بخاطر نبود قید و بندهای اخلاقی و روابط آزاد جنسی تحت عنوان «جهاد نکاح» بوده است.
براساس پیش بینی های سازمان ملل متحد، شمار آوارگان سوریه تا پایان سال 2015 به چهار میلیون نفر خواهد رسید.
آنتونیو گوترس ، کمیسیونر عالی سازمان ملل متحد در امور آوارگان، بحران آوارگان سوری را بدترین بحران آوارگان از زمان جنگ جهانی دوم توصیف کرد.
از سه سال پیش که با خیانت برخی سیاسمتداران خارج نشین سوری و دخالت های آمریکا و متحدان غربی و عربی اش، اوضاع سوریه ناآرام شد و کشور به اشغال اراذل و اوباش تکفیری در آمد، میلیون ها شهروند سوری از خانه و کاشانه خود آواره شدند.