آشنایی با کوریزان قرص جدید سرما خوردگی دکتر عبیدی

همه ساله با سردشدن هوا در پاییز و زمستان، شرایط  برای ابتلای ما به ویروس های سرما خوردگی و آنفلوانزا فراهم می گردد.

       البته بشتر مردم برای درمان سرما خوردگی سریعاً سراغ قرص های سرما خوردگی و آنتی هیستامین می روند . حتماً شما هم به سراغ مصرف این داروها رفتید و حس رخوت و خواب آلودگی پس از مصرف قرص های سرماخوردگی و آنتی هیستامین را تجربه کرده اید.

این مقدمه ای بود تا شما را با محصول جدید دکتر عبیدی ( کوریزان روز و شب) آشنا کنم
    شرکت داروسازی دکتر عبیدی محصولی به نام کوریزان را تولید نموده که علاوه بر درمان سرما خوردگی نشاط و تمرکز در روز، خوابی آرام در شب را برای بیماران به همراه دارد.


نشاط و تمرکز در روز، خوابی آرام در شب

بدون علائم سرما خوردگی

 در تاریخ  7 دی ماه 1391، تهران – سالن همایش هتل اوین – شرکت داروسازی عبیدی طی مراسمی با حضور متخصصن و اصحاب رسانه، جدیدترین داروی سرماخوردگی خود را با نام کوریزان روز و شب معرفی کرد.


دکتر روشن ضمیر (استاد و عضو هیئت علمی دانشکده داروسازی شهیدبهشتی)، دکتر حیدری (مدیر واحد  تضمین کیفیت شرکت داروسازی دکتر عبیدی) و دکتر جعفرزاده (مدیر بازاریابی و فروش واحد  CHC (consumer health care) شرکت کوبل دارو) با ایراد سخنرانی توضیحاتی را درباره این محصول ارائه نمودند:

آنچه همواره موجب ابراز نارضایتی از جانب مصرف کنندگان فرآورده های درمان سرماخوردگی و آنفلوانزا می گردد، ایجاد رخوت وخواب آلودگی در ساعات فعالیت و همچنین کاهش هشیاری، متعاقب مصرف آنها می باشد.

این امر، محققان شرکت داروسازی دکتر عبیدی را بر این داشت تا در صدد رفع این معضل برآیند و بمنظور کنترل کامل علائم ناشی از ابتلا به سرماخوردگی، در تمامی ساعات شبانه روز، ضمن حفظ تمرکز و هشیاری و عدم بروز رخوت وخواب آلودگی در ساعات بیداری،  اقدام به تولید کوریزان® روز و شب نمایند

ایجاد خواب آلودگی از خصایص بارز آنتی هیستامین های مورد مصرف در داروهای سرماخوردگی می باشد، لذا در فرمولاسیون کوریزان® روز و شب، با اختصاص اجزای آنتی هیستامینیک به فرآورده های خاص مصرف شبانه و حذف آنها از فرآورده های توصیه شده برای مصرف در طی روز، از بروز خواب آلودگی و ایجاد اختلال در انجام فعالیت های روزانه جلوگیری خواهد شد.

حال اینکه حضور آنتی هیستامین ها در فرآورده های توصیه شده برای مصرف شبانه، علاوه بر ایجاد خوابی مطلوب در طی شب و تامین آرامش بیمار، با تسکین سرفه و کاهش ترشحات بینی وبخش خلفی حلق، موجب بهبود وضعیت تنفسی می گردد.


  • درباره شرکت داروسازی عبیدی

شرکت داروسازی عبیدی در سال 1325 ه. ش توسط دکتر غلامعلی عبیدی در تهران تاسیس گردید. اولین پروانه تولید دارو توسط این کمپانی اخذ شد و بدین ترتیب سرفصل جدیدی در عرصه علوم دارویی ایران ایجاد گردید.        

شرکت داروسازی عبیدی، پیشرو و خوشنام در تولید و عرضه فرآورده های دارویی موثر، اولین شرکت دارویی در ایران است که محصولات خودرا بر مبنای دستورالعمل هایGMP و با هدف ارتقای روز افزون کیفیت، تولید می نماید که این همه، تضمینی است بر رعایت حقوق مصرف کنندگان و ابقای عبیدی بر بلندای کیفیت تولید و عرضه دارو. از اقدامات نوین این کمپانی، می توان به مشارکت آن با شرکت داروسازی سانوفی (از بزرگترین تولید کنندگان دارو در جهان) و همچنین شرکت کوبل دارو اشاره نمود که ماحصل آن توسعه خطوط تولید، ارائه محصولاتی جدید، ارتقای سطح کیفی تولیدات و همچنین عرضه منظم و رضایتبخش محصولات در اقصی نقاط کشور می باشد.

  •  تاریخچه کوریزان

  شرکت داروسازی دکتر عبیدی در سال 1341 اقدام به تولید محصولی به نام کوریزان نمود. این محصول درزمان خود جزء پرمصرف ترین وپرفروش ترین داروها در درمان سرماخوردگی بوده است  ولیکن به دلایلی تولید این دارو برای مدتی متوقف گردید. با توجه به پیشینه مطلوب این دارو، تقاضای بالای مصرف کنندگان و همچنین توصیه بزرگان عرصه داروسازی کشورمان، بر آن شدیم تا نام کوریزان را مجددا" احیا نماییم.


ترکیبات:

روز: قرص سفید

         استامینوفن 325 میلی گرم

         پسودوافدرین هیدروکلراید 30 میلی گرم

         دکسترومتورفان هیدرو برماید 15 میلی گرم

شب:قرص آبی

         استامینوفن 325 میلی گرم

         پسودوافدرین هیدروکلراید 30 میلی گرم

         دکسترومتورفان هیدروبرماید 15 میلی گرم

         کلرفنیرامین مالئات 2 میلی گرم                                                                     

         عدم وجود ترکیبات آنتی هیستامینی در دوز روزانه، مانع از ایجاد خواب آلودگی و در نتیجه اختلالات ناشی از آن در انجام فعالیت های روزانه می شود. این در حالی است که وجود این ترکیبات در دوزشبانه، موجب بروز آرامش و خوابی مطلوب در کنار بهبود علائم سرماخوردگی خواهد شد.
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد