کنگره تا سه ماه دیگر صبرکند/ سخنان سخنگو ناتمام ماند


سخنگوی کاخ سفید با اشاره به اینکه مذاکرات درباره جنبه های فنی تر توافق هسته ای با ایران بزودی از سر گرفته می شود اظهار امیدواری کرد تا پایان ماه ژوئن، توافقنامه درباره ی همه ی جزئیات بدست آید.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، بخش زیادی از نشست های خبری دیشب دولتمردان آمریکا بار دیگر به موضوع اختلافات داخلی در آمریکا بر سر موضوع هسته ای ایران اختصاص یافت.

سخنگوی کاخ سفید از تلاش به منظور متقاعد کردن کنگره برای همکاری با دولت در این زمینه سخن گفت و وزیر انرژی آمریکا با شرح جزئیات فنی توافق، درباره رسیدن به توافق در سه ماه آینده ابراز امیدواری کرد.

 جاش ارنست در نشست خبری دیشب خود درباره مخالفت برخی نمایندگان کنگره با توافق به آنان توصیه کرد تا سه ماه دیگر صبر کنند تا متن توافق کامل شود .

وی گفت: جزئیات بیشتری وجود دارد که باید بررسی و تائید شود. این جزئیات موضوع  مذاکرات آتی را تا پایان ماه ژوئن تشکیل می دهد. به همین علت است که ما از همان آغاز به صراحت بیان کردیم کنگره نباید رأیی بدهد که باعث تضعیف مذاکرات شود تا اینکه سی ام ژوئن برسد.

سخنگوی کاخ سفید، سخنان جان بینر، رئیس مجلس نمایندگان آمریکا را که گفته بود چارچوب توافقنامه با ایران تهدیدی مستقیم برای صلح و امنیت در خاورمیانه و در سراسر جهان است نفی کرد و این سخنان را نادرست خواند.

ارنست همچنین به طرح سناتور کورکر اشاره کرد و گفت این طرح غیر واقع بینانه است زیرا ما در حال حاضر فقط روی پیشگیری از دستیابی ایران به سلاح هسته ای متمرکز شده ایم . کروکر در طرح خود پیشنهاد کرده است توافق منوط به این مسئله شود که ایران، آنچه را که آمریکا تروریسم خوانده است، نفی کند.
ماری هارف سخنگوی وزارت خارجه امریکا
سخنگوی وزارت خارجه آمریکا هم در نشست خبری خود، تصویب و اجرای پروتکل الحاقی از سوی ایران را بخشی از توافق خواند.

نشست خبری ماری هارف به علت قطع برق، ناتمام ماند.

ارنست مونیز، وزیر انرژی آمریکا هم در گفتگو با شبکه سی ان ان گفت درباره رسیدن به توافق کامل در سه ماه آینده خوش بین است.
مونیز وزیر انرژی امریکا
مونیز گفت: من دیدارهای زیادی با جان کری و جواد ظریف انجام دادم که سران دو هیئت بودند. دیدارها و مذاکرات مستقیم من با دکتر صالحی نیز بسیار حرفه ای بود و در نهایت، به جوی مفید برای حل مشکلات انجامید. این امر به ما امکان داد بیش از بیست مساله را  حل کنیم و با این کار که با دقت خاصی نیز انجام شد، من به رسیدن به توافق در نود روز،  بخصوص در مسائلی که جنبه فنی نیز دارند، دلگرم شده ام.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد