جام جهانی در تار و پود فرش ایرانی


فرشباف اردبیلی تیم ها و گروه های جام جهانی فوتبال 2014 برزیل را در تار و پود تابلو فرش ایرانی نقش زد.

549977_720.jpg

549978_690.jpg

549981_381.jpg

549983_115.jpg

549984_669.jpg

سناریوسازی جدید اسرائیل در مورد ایران


به گزارش نما به نقل فارس، پایگاه صهیونیستی «دبکا» روز یکشنبه در ادامه سناریوسازی اسرائیل در مورد برنامه هسته‌ای ایران، تهران را به تلاش برای غنی‌سازی در سایت نظامی «پارچین» متهم کرد.

این پایگاه در راستای اظهارات دیروز مقامات اسرائیل، صحبت‌های اخیر «علی‌اکبر صالحی» رئیس سازمان انرژی اتمی ایران در مورد حل مسئله نیروگاه آب سنگین اراک و خنثی‌سازی نیمی از ذخایر اورانیوم 20درصد را «فریبکارانه» خوانده است.

این پایگاه در گزارش امروز خود ادعا کرده است که ایران 1300 کیلوگرم از اورانیوم با غنای پایین خود را به «پارچین» منتقل کرده و با نصب 1630 سانتریفیوژ در آن محل، قصد دارد به غنی‌سازی بیشتر این اورانیوم بپردازد.

ادعای دبکا در حالی مطرح می‌شود که کارشناسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی تاکنون 2 بار از سایت نظامی پارچین دیدار کرده و به عدم ارتباط آن با برنامه هسته‌ای ایران اذعان کرده‌اند.

علاوه بر این، دبکا زمانی این فضاسازی را آغاز کرده است، که آژانس بین‌المللی انرژی اتمی روز پنج‌شنبه، یعنی فقط سه روز پیش، با انتشار گزارشی رسما خنثی‌سازی نیمی از ذخایر اورانیوم 20درصد ایران را تائید کرد.

دیروز نیز «یوال اشتاینیتز» وزیر اطلاعات و امور راهبردی رژیم‌صهیونیستی هم حل مسئله اراک را کم اهمیت خواند و مدعی شد که ایران تلاش می‌کند تا توجه جامعه جهانی از مسئله غنی‌سازی را منحرف کند. این در حالی است که رژیم‌صهیونیستی پیش از این مدعی بود نیروگاه آب سنگین اراک «کوتاه‌ترین راه برای رسیدن به بمب اتم» است. با این حال، و پس از آنکه علی اکبر صالحی رئیس سازمان انرژی اتمی، از قابل‌حل بودن مسئله نیروگاه اراک سخن گفت، اشتاینیتز در مصاحبه با کانال 2 تلویزیون اسرائیل، حل این موضوع را توطئه‌ای از جانب ایران خوانده است.

ادعای دبکا و مقامات اسرائیلی پس از آن منتشر می‌شود که اظهارات روز گذشته علی اکبر صالحی امیدواری‌های زیادی را در مورد حل موضوع هسته‌ای به وجود آورد و جوی مثبت را بر فضای رسانه‌ای حاکم کرد. با این وجود تل‌آویو تلاش می‌کند تا همچنان در مسیر دستیابی به توافق هسته‌ای ایجاد شک و شبهه و سنگ‌اندازی کند.

ایران و گروه موسوم به 1+5 (ایران، آمریکا، روسیه، چین، انگلیس، فرانسه و آلمان) در حالی روز 23 اردیبهشت دور دیگری از مذاکرات هسته‌ای را در شهر وین اتریش برگزار می‌کنند، که آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در تازه‌ترین گزارش خود پایبندی ایران به تعهدات خود در قبال توافق موقت ژنو را تائید کرده است.

بازدید بشار اسد از شهر مسیحی نشین

صراط: به گزارش خبرگزاری رسمی سوریه (سانا)، "بشار اسد" رئیس جمهور سوریه امروز با سفر به شهر مسیحی نشین معلولا از این منطقه تاریخی که به تازگی توسط ارتش سوریه از چنگال تروریستها آزاد شده است، بازدید کرد.

بشار اسد در دیدار با جمعی از شخصیتهای دینی مسیحیان معلولا، با تبریک عید "فصح" به مسیحیان برای بازگشت صلح و امنیت و دوستی به تمام مناطق سوریه ابراز امیدواری کرد.

رئیس جمهور سوریه در این سفر از کلیساهای تخریب شده توسط گروههای تروریستی نیز بازدید به عمل آورد.



نقشه‌های ملک عبدالله برای پسرش

یک رسانه عرب زبان ضمن بررسی دلایل برکناری بندر بن سلطان از ریاست دستگاه اطلاعاتی عربستان آن را تلاشی برای هموار کردن مسیر مقرن بن عبدالعزیز دانسته است.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، شبکه المنار در مطلبی با عنوان پایان دوره بندر بن سلطان و آغاز دوره مقرن بن عبدالعزیز آورده است: با وجود اینکه ارزیابی تحولات و تغییرات متوالی در راس هرم رهبری در عربستان دشوار است اما تغییر اخیر یعنی برکناری بندر بن سلطان از ریاست دستگاه اطلاعاتی عربستان از وجود تحولات جدید در عربستان که سنگ بنای دوره آینده این کشور و اوضاع داخلی آن و بحث روابط این کشور با آمریکاست حکایت دارد.
المنار می افزاید: شادمانی اطرافیان بندر بن سلطان درباره احتمال بازگشت به سمت خود در ریاض و پیگیری وظایفی که ملک عبدالله در جولای سال 2012 به وی موکول کرده بود، زیاد به طول نیانجامید.این محافل نزدیک به بندر بن سلطان در اواخر مارس گذشته اعلام کرده بودند که" مترنیخ" سیاست سعودی آماده بازگشت به وظایف قبلی خود و پرونده سوریه می شود.
این موضع گیری محافل نزدیک به بندر بن سلطان سئوالاتی را مطرح می کند که از جمله آنها این است؛آیا قرار بوده است که بندر بن سلطان به فعالیت خود ادامه دهد و ظرف سه هفته اوضاع عوض شده است یا اینکه وی از زوایای پشت پرده قصر پادشاهی در ریاض آگاه نبوده است به ویژه اینکه وی اخمیر دوره نقاهت خود را پس از سفر درمانی به آمریکا در مغرب می گذرانید.
اما چرا این تحول در برهه کنونی رخ داد و چند ماه قبل هنگامی که بندر به ناگاه از عرصه کنار رفت رخ نداد؟
المنار درباره دلایل آن می نویسد: یکی از مهمترین علل کنار گذاشتن بندر بن سلطان موضوع سوریه بود.کاملا روشن و آشکار است که بندر بن سلطان در تحقق وعده خود برای سرنگونی نظام سوریه ناکام ماند هر چند که از همه ابزار و حیله ها استفاده کرد.وی حامی گروه های مرتبط به القاعده و گروه های که این تفکر را داشتند شد.
یکی دیگر از علل برکناری بندر بن سطان به موضوعات داخلی مربوط می شود و آن به سرو سامان دادن به اختلافات بر می گردد.کاملا آشکار است که ملک عبدالله به دنبال سر سر و سامان دادن به اوضاع جانشینی برای ممانعت از ایجاد خلاء در رهبری عربستان سعودی و واگذار نکردن آن به هیئت بیعتی که در سال 2006 آن را تاسیس کرد و فرصت ندادن به آنچه وظیفه این هیئت بود یعنی انتخاب پادشاه آینده،است.
وی خیلی سریع مقرن بن عبدالعزیز را به عنوان ولیعهد انتخاب کرد و ولیعهد کنونی شاهزاده سلمان و هیئت بیعت را در برابر عمل انجام شده ای که امکان اصلاح آن در آینده از سوی هر طرفی وجود ندارد،قرار داد.بر اساس زمزمه هایی که مطرح است گفته می شود که ملک عبدالله برادر ناتنی اش مقرن را برای رهبری آماده می کند به ویژه که وی را با دیدگاه های خود نزدیک می بیند و اعتماد ویژه ای به وی در سر و سامان دادن اوضاع دارد.برخی نیز بر این باورند که پادشاه کنونی زمینه را برای ارتقای فرزند ارشد خود متعب رئیس گارد ملی به جایگاه بالاتر فراهم می کند. وی جانشین مقرن در پست معاونت دوم نخست وزیر می شود و مسیر طبیعی برای پادشاهی اش در عربستان در آینده هموار می شود.
المنار بیان کرد: یک موضوع مهم در این زمینه وجود دارد و تثبیت اساس دوره آینده به رهبری مقرن بن عبدالعزیز در صورتی که امور به وی محول شود است.بنابر این باید موانع موجود بر سر راه وی برداشته شود و تیم حامی وی تشکیل شود.بندر بن سلطان در این ترکیب جایی نداشت.برخی ها نوشته اند که روابط میان ملک عبدالله و بندر بن سلطان هنگامی که ملک عبدالله ولیعهد و بندر بن سلطان سفیر عربستان در واشنگتن بود مطلوب نبود.یک منبع نزدیک به خاندان سعودی اعلام کرد که عبدالله از بندر در آن مرحله انتقاد کرده بود.طبیعی است در چنین شرایطی ملک عبدالله هموار کردن اوضاع برای مقرن بن عبدالعزیز با وجود بندر بن سلطان در راس یک پست اساسی را قابل اطمینان نداند.
اما یکی دیگر از عوامل برکناری بندر بن سلطان مربوط به آمریکا بود. بندر بن سلطان یکی از عوامل تنش میان ریاض و واشنگتن بود.با توجه به خودداری آمریکا از فرو رفتن به طور مستقیم در جنگ سوریه و عدم اقدام نظامی در برابر ایران برای کاستن جایگاه منطقه ایران،بندر بن سلطان ضمن انتقاد از آمریکا از امکان کاهش روابط سیاسی و اقتصادی با آمریکا سخن گفت موضوعی که خوشایند آمریکایی ها نبود.شاید برکناری اش سه هفته پس از دیدار باراک اوباما از ریاض غیر منتظره نبود و این دیداری که طرفین از آن انتظار تفاهم و نزدیکی در دیدگاه ها را درباره پرونده های مورد اختلاف داشتند.دست یابی به تفاهم کاهش سطح خواسته های ریاض از واشنتگن و وجود افراد مورد تفاهم طرفین را طلب می کرد.
المنار در ادامه نوشت: برکناری بندر بن سلطان از پست ریاست دستگاه اطلاعاتی عربستان مشابه آنچه درباره ترکی الفیصل رخ داد،است زیرا وی همین سمت را قبل از حوادث یازده سپتامبر سال 2001 بر عهده داشت.وی در آن برهه روابطی با طالبان در افغانستان داشت که پس از اتهاماتی که محافل آمریکایی علیه سعودی ها طرح کردند،ترکی الفیصل کنار گذاشته شد.
یکی دیگر از دلایل برکناری بندر بن سلطان وضعیت جسمانی وی است.بندر بن سلطان65 ساله از مشکلات روحی و جسمی رنج می برد و این وضعیت ابهامات زیادی را درباره رهبری دستگاه اطلاعاتی از سوی وی مطرح می کند اما این عامل با توجه عواملی که قبلا به آنها اشاره شد کم اهمیت به نظر می رسد.
المنار می نویسد: بندر بن سلطان در نوزده جولای 2012 جانشین مقرن بن عبدالعزیز شد.این اقدامی انقلابی در مقایسه با خط مشی سنتی سیاست خارجی عربستان سعودی محسوب می شد.علت روی کار آوردن بندر بن سلطان به عجله ای که رهبران سعودی برای سرنگونی نظام سوریه داشتند مربوط می شد.در آن زمان این گونه برداشت می شد که افراد دیگر در داخل خاندان سعودی که بتوانند این ماموریت را برعهده گیرند وجود ندارد.
بندر بن سلطان با بازی های اطلاعاتی و روابط محکم با مسئولان آمریکایی و دستگاه های اطلاعاتی آمریکا توانست نظر مساعد آنها را به عنوان یک مرد قوی برای انجام این ماموریت جلب کند.سعودی ها به دنبال کاستن از نفوذ ایران و مطرح کردن عربستان به عنوان یک قدرت اصلی در منطقه بودند.سعودی ها به موضوعات روانی بندر بن سلطان در آن هنگام توجه نکردند به ویژه که گزارش های غربی از مشکلات روانی و عقلی وی حکایت داشت به طوری که ویلیام سامبسون یکی از نویسندگان غربی از دوره افسردگی که بندر در دهه نود با آن دسته و پنجه نرم کرده بود خبر داده بود.
این رسانه لبنانی در ادامه درباره شرایط پس از بندر آورده است: کاملا مشخص نیست که مسئولان سعودی استراتژی خروج از بحران سوریه را در پیش گرفته باشند و اینکه آن را از خارج با کمترین هزینه و زیان اداره کنند.شواهد همچنان از ادامه کمک های تسلیحاتی عربستان سعودی به گروه های مسلح حکایت دارد.تغییر بندر بن سلطان با شخصی خارج فردی دیگر قابل تامل است به ویژه که پست دستگاه اطلاعاتی اخیرا شاهد حضور تعدادی از شاهزادگان بوده است.هدف واگذاری مدیریت دستگاه اطلاعاتی به فردی است که تناسب بیشتری با مقرن بن عبدالعزیز داشته باشد و به این ترتیب یوسف الادریسی رئیس جدید اطلاعات کمتر در موضوعات امنیتی و منطقه ای از جمله پرونده سوریه دخالت می کند به ویژه که محمد بن نایف وزیر کشور عربستان سعودی ناظر بر این پرونده است.
المنار بیان کرد: نباید این نکته را فراموش کرد که بندر بن سلطان همچنان ریاست شورای امنیت ملی را بر عهده دارد و این پستی است که قبل از ریاست دستگاه اطلاعاتی در اختیار داشته است آیا نقش وی باقی می ماند؟ این سئوالی است که هفته و ماه های آینده پاسخ آن مشخص خواهد شد به ویژه که صدور احکام ملوکانه در ریاض اخیرا روند شتابزده ای پیدا کرده است و قبل از دیگران برای سعودی ها غیر منتظره بوده است.

انتقاد از حضور هنرمندان ایرانی در سریال عمر


جام جم آنلاین: بازیگر نقش مالک اشتر در سریال امام علی(ع) گفت: از این که برخی از هنرمندان ایرانی در کارهای مخالف تشیع نظیر سریال «عمر» فعالیت می‌کنند، رنج می‌برم.

داریوش ارجمند بازیگر سینما گفت: شنیدم که یک سریال عربی با موضوع زندگی عمر ساخته شده است. بخش‌های محدودی از آن را دیدم که فحاشی می‌کنند و قصد تحقیر تشیع را دارند.

وی افزود: بعد هم می‌بینیم که دوستان هنرمند ایرانی و شیعه نیز در ساخت این سریال همکاری می‌کنند. از این بابت رنج می‌برم. پول همیشه هست اما شرافت چیزی نیست که به این سادگی‌ها به دست بیاید.

وی با بیان این که سریال امام‌علی(ع) تا قیامت معیار آثار تاریخی مذهبی ایران است، تصریح کرد: بعد از سریال امام علی(ع) کارهای بسیار دیگری ساخته شد، اما هیچ‌کدام در توان و قدرت این سریال نبود. الان هم شبکه‌های عربی در ساخت سریال‌های خود، از این سریال الگو می‌گیرند.

وی افزود: ما در سریال امام علی(ع) کسی را کمرنگ نکردیم و قصدمان این بود که از کیان اسلام دفاع کنیم. مرزبندی‌های اسلام را نشان‌بدهیم. نشان بدهیم که ناکثین، مارقین و قاسطین چه کسانی هستند، چرا امام علی(ع) مظلوم بود. برای این که این حضرت دوره نفاق را می‌گذراند.

انگلیسی ‌ها آمده‌اند یک کار برای عرب‌ها ساخته‌اند چون آنها در هنر از ما وحشت دارند. آنها تصمیم دارند با ساخت این سریال، نقش امام علی(ع) در اسلام را کمرنگ کنند. (فارس)

حزب الله سوریه اعلام موجودیت کرد


به گزارش پایگاه خبری تحلیلی قم فردا، "مقاومت اسلامی در سوریه" که شاخه رسمی حزب الله سوریه است با اعلام خبر شهادت هشت تن از رزمندگانش برای اولین بار به صورت رسمی اعلام موجودیت کرد.

 برای اولین بار پس از آغاز بحران در سوریه "مقاومت اسلامی در سوریه" شاخه رسمی حزب الله سوریه به صورت رسمی شهادت یک گروه از رزمندگان خود را تسلیت گفت.

برخی منابع خبری وابسته به حزب الله سوریه در گفتگو با پایگاه خبری- تحلیلی الحدث نیوز اعلام کردند که هشت تن از رزمندگان این گروه طی درگیری‌های جاری با تروریست‌ها در منطقه قدیمی "حمص" به شهادت رسیده اند،‌این منابع تاکید کردند که اغلب رزمندگانی که به شهادت رسیده‌اند خود از اهالی حمص و روستاهای اطراف آن هستند.

این شهدا در روستاهای خود در سوریه تشییع خواهند شد، این منابع همچنین اعلام کردند که رزمندگان به شهادت رسیده تنها تعداد محدودی از افرادی هستند که در راه میهن‌ خود جان فشانی کردند.

گفته می‌شود این نیروها به صورت محدود در کنار ارتش سوریه به مبارزه با تروریست‌ها می‌پردازند و "حزب الله لبنان" نیز دائما تاکید کرده است که از نظر تعداد رزمندگان حضور محدودی در سوریه دارد و نیروهایش در کنار ارتش سوریه جنگیده و از آن پشتیبانی می‌کنند.

جهاد نکاح دو دختر اتریشی در سوریه


پلیس بین‌الملل برای یافتن دو دختر نوجوان اتریشی که ظاهراً برای جهاد نکاح به تروریست‌های سوریه پیوسته‌اند وارد عمل شده تا آنها را به کشور بازگرداند.
دو دختر اتریشی به داعش پیوستند+عکس

به گزارش مشرق، اینترپل نوشت: عملیات جستجو دو نوجوان اتریشی که احتمالاً برای جهاد نکاح با تروریست‌ها عازم سوریه شده‌اند را آغاز کرد.

روزنامه دیلی‌میل گزارش کرد که «سامرا کسینوویچ» ۱۶ ساله و «سابینا سلیموویچ» ۱۵ ساله در ۱۰ آوریل از خانه‌های خود در «وین» پایتخت اتریش ناپدید شدند.

با اینحال والدین این دو دختر نوشته‌هایی از جانب دخترانشان در شبکه‌های اجتماعی پیدا کردند که نوشته شده بود آنها برای جهاد به سوریه می‌روند.

والدین این دختران که در اصل پناهندگان بوسنیایی هستند و بعد از درگیری‌های قومی دهه ۱۹۹۰ به اتریش آمده‌اند اعلام کردند که این پیام‌هایی که به دخترانشان نسبت داده شده، توسط آنها نوشته نشده است.

گزارش‌ها حاکی از آن است که پدران این دو دختر از کشور خارج شده‌اند تا دخترانشان را پیدا کنند و تصاویری از این دو دختر در شبکه‌های اجتماعی نمایش داده شده که نشان می‌دهد سلاح «AK47» به دست دارند.

در پست‌هایی که از این دو دختر در فیس‌بوک قرار داده شده، یکی از آنها گفته که می‌خواهند جهاد نکاح انجام دهند و جنگجویان مقدسی شوند و یکی دیگر گفته که مرگ هدف آنها است.

مقامات اتریشی گفته‌اند که این دو دختر احتمالا در کمپ آموزشی جهادگرایان هستند و با شوهران تروریست خود جهاد نکاح کرده‌اند.

دو دختر اتریشی به داعش پیوستند+عکس
جهادنکاح دو دختر اتریشی درسوریه+عکس

جهادنکاح دو دختر اتریشی درسوریه+عکس

جهادنکاح دو دختر اتریشی درسوریه+عکس

 

حزب الله "حق" دارد در سوریه «جنگ پیشگیرانه» به راه بیاندازد


گروه بین الملل، بیروت، لبنان-یک روز پس از تشکیل کابینۀ جدید لبنان، حسن نصرالله، دبیرکل حزب الله، خطاب به پایگاه محبوب و متحدانش که به ترکیب دولت جدید و به خصوص به انتصاب اشرف ریفی، رئیس پیشین امنیت داخلی لبنان به عنوان وزیر دادگستری واکنش منفی نشان داده اند ، سخنرانی کرد.

به گزارش بولتن نیوز به نقل از المانیتور،
دبیرکل حزب الله متعهد شد تا برای حمایت از لبنان جنگ در سوریه را ادامه دهد.
کودکان سوری شعارهایی بر ضدارتش آزاد سوریه سرداده و پوستر حسن نصرالله، دبیر کل حزب الله و پرچم های ایران را حمل می کنند.
ناحیۀ سیده زینب دمشق، (10 فوریه2014) عکس از رویترز / علاء المرجانی

این واکنش ها توسط حامیان بر روی شبکه های اجتماعی ازقبیل فیس بوک و توئیتر و ازسوی سیاستمداران در شبکه های تلویزیونی منتشرشد.
سرلشکر جمیل سید، متحد قوی و سیاستمدار صریحی که رئیس سابق امنیت عمومی لبنان است، خروج خود از اتحاد 8مارس حزب الله را اعلام کرد و گفت هماهنگی با این بلوک را متوقف خواهدکرد، وی همچنین حزب الله و جنبش امل را متهم کرد که پذیرش چنین افرادی در کابینه، مبانی خود را نادیده گرفته اند.

سخنرانی نصرالله، از ابتدا تا پایان به نحو شگفت آوری به تشکیل کابینه نمی توپد؛ بلکه تاکید می کند که حزب او خواستار تشکیل یک دولت وحدت ملی است و می گوید: "ما نه با هدف ایجاد موانع، که با هدف راه اندازی گفت و گو وارد آن می شویم.
"

وی افزود: "ما اهل مصالحه ایم و دراین مورد بیشترین فداکاری را به خرج داده ایم، ما خواستار خلاء سیاسی یا دولتی خنثی نیستیم و نمی خواهیم در مقابل عمل انجام شده قراربگیریم. تنها راه حل ممکن وجود یک دولت آشتی یا دولتی مبتنی بر منافع ملی است
."
یک منبع نزدیک به حزب الله در بیروت به مانیتور گفت که حزب الله تشکیل چنین دولتی را بعد از جنگ در سوریه و ثبات در لبنان، به عنوان اولویت سوم تلقی می کند."مهمترین مساله این است که حزب الله در کابینه حضور دارد , کسانی از این موضوع ناراحت خواهند شد که ادعا می کنند حزب الله [نخست وزیر پیشین لبنان] رفیق حریری، را کشته است ؛ همان بلوکی که ماه ها می گفتتند، با حزب الله در یک دولت کار نمی کنند، مگر اینکه حزب الله از سوریه خارج شود. "

بخش عمده ای از سخنرانی نصرالله به سوریه اختصاص داشت
.وی تاکیدکرد آنچه که او به عنوان گروه های تکفیری توصیف کرده، اکنون به تهدیدی برای کل منطقه تبدیل شده اند. "جبهۀ نصرت، دولت اسلامی عراق و الشام و گروه های دیگری که با یکدیگر می جنگند و یکدیگر را می کشند، زنان یکدیگر را به اسارت می برند و علیه یکدیگر دست به بمب گذاری های انتحاری بی رحمانه می زنند، گروه های تروریستی و تکفیری "هستند که توسط اسرائیل، ایالات متحده و برخی از حامیان عرب برای انجام بمب گذاری های انتحاری درلبنان مورد استفاده قرار می گیرند و به دنبال ایجاد نزاع میان مسلمانان هستند"
نصرالله گفت که بسیاری از کشورها که از مبارزان حمایت می کنند و به آن ها پول می دهند تا به سوریه بروند، به تازگی می گویند که از پیروزی آنها و همچنین بازگشت آن ها به این کشورها وحشت دارند زیرا آن ها دیگر برای جامعۀ خودشان تهدید محسوب می شوند. وی تصریح کرد: "حال که کشورهای دیگر نگران مبارزۀ شهروندانشان با این افراد و گروه ها هستند، چرا ما حق نداریم نگران این گروه های تکفیری و تروریستی باشیم ؟"

او گفت :
"تونس و عربستان سعودی و ... شهروندان خود را از رفتن به جنگ در سوریه باز می دارند." او اشاره کرد؛ در حالی که "برخی در لبنان می گویند اگر حزب الله در ناآرامی های سوریه دخالت نمی کرد، بمب گذاری های [اخیر در لبنان] رخ نمی داد، من می گویم: "مگر قبل از مداخله ما در سوریه، این گروه ها در اردوگاه[پناهندگی] نهرالباردلبنان و یا در برخی مناطق مسیحی نشین جنگ به راه نیانداخته بودند؟ این حوادث همگی پیش از جنگ سوریه رخ داده است." او پیشنهاد کرد که "اگر تکفیری ها در سوریه پیروز میدان شوند ، شرایط به مراتب از افغانستان خطرناک تر خواهدشد."
نصرالله همچنین گفت که ارتش لبنان باید از لبنان دربرابر تهدید این گروه های تندرو علیه کل کشور دفاع کند و پرسید: "چرا ایالات متحده آمریکا، فرانسه، کانادا، بلژیک، عربستان سعودی و تونس حق دارند نگرانی حضور جوانان خود در سوریه باشند، ولی ما به عنوان کشور لبنان واقع در مرز سوریه چنین حقی نداریم ، چرا ما نباید نگران باشیم و دست به اقدامات مقتضی بزنیم و جنگ پیشگیرانه ای را راه اندازی کنیم ؟ دولت برای این مقابله با این تهدید چه کرد ؟ جز اینکه از طریق اتخاذ سیاست تفکیک سر خود را مانند کبک در برف فروکرد تا واقعیت های موجود را نادیده بگیرد..."

این سخنرانی که در سالگرد قتل برخی از رهبران این گروه ایرادشد و به رهبر حزب الله فرصتی برای حمله به اسرائیل داد
.


وی افزود: اسرائیل تهدیدی برای همه مردم منطقه است و ما هیچگاه نباید ازتهدید اسرائیل علیه فلسطین، مقدسات آن و آینده این کشور غافل باشیم.
"

او اسرائیل و ایالات متحده آمریکا را متهم کرد که می خواهند مسلمانان و اعراب رمان های فلسطین" را فراموش کنند و باید اعتراف کرد که تا حد زیادی نیز موفق شده اند، اما هنوز برای مقابله با این موضوع دیر نشده، چرا که ما هنوزهم گزینه های پی رو داریم."

او گفت:"صهیونیست ها به خوبی متوجه اند که حزب الله بزرگترین تهدید برای اسرائیل است. اسرائیل باید قبل از هر اقدام و یا دست زدن به هر نوع عملیاتی علیه لبنان، زوایای امر را به خوبی بررسی کند. امیدواریم روزی برسد که کشور لبنان بتواند از خود و عزت و حاکمیت ملی خود حفاظت کند."

پاکپور: سپاه در سوریه حضور نظامی ندارد


فرمانده نیروی زمینی سپاه با بیان اینکه سپاه در سوریه حضور نظامی ندارد افزود: سپاه هیچگاه خودش را هزینه سیاسی فرد یا جریانات سیاسی نمی کند، اما طبیعی است کسانی که از خط امام و رهبری و از هویت انقلابی فاصله بگیرند، سپاه با آنها زاویه خواهد گرفت و سپاه در مسائلی که به انقلاب و سرنوشت مردم مربوط می شود هرگز بی طرف نبوده و نخواهد بود.
به گزارش عرش نیوز،سردار محمد پاکپور فرمانده نیروی زمینی سپاه در آستانه دوم اردیبهشت سالروز تأسیس سپاه پاسداران، طی سخنانی با گرامیداشت یاد و نام بنیانگذار جمهوری اسلامی و دوراندیشی این رهبر فرزانه در تأسیس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اظهار داشت: امروز نام امام زنده تر از همیشه است و روح جهادی و فرهنگ انقلابی و بسیجی در جوانان نسل جدید به اندازه نسل اول انقلاب شعله ور است.

وی در تعریف سپاه گفت: سپاه صرفاً یک ارتش کلاسیک نیست بلکه مجموعه ای از فرزندان انقلابی کشور است که با درد دین و انقلاب با تمام وجود به میدان دفاع از دستاوردهای نظام وارد شدند و بعد هم به اقتضای دفاع مقدس وارد عرصه نظامی شدند بطوریکه امروز تمام حرفه ها و پیشرفته ترین تخصص های نظامی از جمله موشک، پهپاد را مسلط هستند و این افتخار بزرگی برای سپاه است.

فرمانده نیروی زمینی سپاه افزود: اگر جنگ نبود، نه اعتماد به نفس ملت و پیشرفت های عظیم علمی امروز، نه استقلال و عزت کشور، نه الگوسازی های جهادی در بیداری اسلامی ملت های منطقه و نه این طراوت انقلابی و مقدس که در نسل جدید و جوانان امروز شاهدیم، هیچ یک در کار نبود.

پاکپور شهیدانی چون باکری، همت، خرازی، احمد کاظمی و شوشتری را معجزه اخلاق و عشق خواند و گفت: یقیناً قدرت سپاه در تجهیزات نظامی خلاصه نمی شود بلکه هرکجا اخلاص باشد و خودخواهی نباشد، الطاف خداوند باز هم تجلی می کند و صحنه های باشکوه خلق می شوند.

وی ضمن ارزیابی دستاوردهای نیروی زمینی سپاه تصریح کرد: علاوه بر پیشرفت‌ها در ابعاد مختلف آمادگی رزمی از جمله آموزش، ساخت تجهیزات و تسلیحات مورد نیاز، بزرگترین دستاورد نیروی زمینی موفقیت در بومی سازی امنیت با هدف ایجاد امنیت پایدار در مناطق مرزی به ویژه شمالغرب، غرب و جنوب شرق کشور است که این مهم طی سالهای اخیر به لطف الهی و با مشارکت مردم فهیم منطقه محقق شده است.

پاکپور افزود: علیرغم آتش افروزیهای دشمنان و تحرکات جریانات تکفیری در کشورهای همسایه به ویژه افغانستان، پاکستان و عراق، از امنیت مطلوب و قابل قبولی در کشور برخورداریم.

فرمانده نیروی زمینی سپاه تصریح کرد: زیرساخت های لازم را برای حضور مقتدرانه رزمندگان در سخت ترین شرایط حتی دمای منفی ۶۰ درجه مرزهای شمالغرب فراهم ساخته ایم و هم اکنون نیز در جنوب شرق با مدیریت جهادی و با سرعت هرچه تمام‌تر در سدد انسداد مرزها و پوشش خلأهای مرزی هستیم.

پاکپور در پاسخ به سوالی در خصوص حضور نیروی زمینی سپاه در سوریه اظهار داشت: سپاه در سوریه حضور نظامی ندارد بلکه حضور ما صرفاً مستشاری است که نتیجه آن نیز شکل گیری بسیج مردمی در کنار ارتش سوریه در مقابله با جریانات تکفیری است.

فرمانده نیروی زمینی سپاه در بخش پایانی سخنان خود در پاسخ به برخی شبهات پیرامون فعالیت های سیاسی سپاه، گفت: اگر سیاسی بودن به معنای تعهد سیاسی، بصیرت سیاسی و حضور در صف مقدم مبارزه با دشمنان انقلاب و نظام اسلامی است، سپاه صددرصد سیاسی است. اما سیاسی بودن به مفهوم حزبی بودن برای سپاه خط قرمز است.

وی خاطرنشان کرد: سپاه هیچگاه خودش را هزینه سیاسی فرد یا جریانات سیاسی نمی کند، اما طبیعی است کسانی که از خط امام و رهبری و از هویت انقلابی فاصله بگیرند، سپاه با آنها زاویه خواهد گرفت و سپاه در مسائلی که به انقلاب و سرنوشت مردم مربوط می شود هرگز بی طرف نبوده و نخواهد بود.

چهره ای متفاوت از بشار اسد


بشار اسد رییس جمهور سوریه در روز معلم عده ای از معلمان سوری را در کاخ ریاست جمهوری در دمشق به حضور پذیرفت. نکته جالب در تصاویر منتشره از این دیدار اصلاح سبیل بشار اسد است. بشار اسد که همواره سبیلی کوچک و باریک پشت لب خود داشت، ترجیح داده است کمی تغییر چهره بدهد و سبیل هایش را بتراشد.

آخرین نوشته خبرنگار حزب الله که در سوریه شهید شد


آخرین پست شهید حمزه الحاج حسن ،خبرنگار شبکه المنار لبنان ساعاتی پیش از شهادت جالب توجه است.

سه عضو شبکه خبری المنار که وابسته به حزب الله لبنان است در سوریه به دست تروریست های تکفیری به شهادت رسیدند. این شهیدان به نام های «حمزه الحاج حسن» خبرنگار و «حلیم علاو» و «محمد منتش ( ابو جعفر )» از کارشناسان فنی شبکه المنار بودند که گفته می‌شود خودرو حامل آنها عمدا مورد هجوم قرار گرفته است.

آخرین پست شهید حمزه الحاج حسن ،خبرنگار شبکه المنار لبنان ساعاتی پیش از شهادت جالب توجه است. وی می‌نویسد: ببرکت خون شهیدان و اراده جنگجویان قهرمان، امشب در هتل السفیر معلولا می خوابیم.